Skorašnje poruke

Stranice: 1 ... 8 9 [10]
91
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 20, 2021, 08:22:59 posle podne »


92
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 20, 2021, 08:00:49 posle podne »
Kodi 19 Matrix - Portable


Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Kodi 19 Karakteristike „Matrix“

Reprodukcija

Za ljubitelje zvuka i muzike postoje značajna poboljšanja u rukovanju metapodacima: poboljšanja biblioteke, nove oznake, novi displeji, poboljšanja načina na koji Kodi rukuje datumima izdavanja, trajanjem albuma, setovima sa više diskova i još mnogo toga. Postoji nova vizuelizacija inspirisana Matrik-om, postoje poboljšanja koja se prikazuju prilikom preuzimanja datoteka sa veb servera i nekoliko promena u načinu na koji dodaci audio dekodera mogu da prenose informacije u Kodi plejer.

Što se tiče video snimaka, većina promena je više tehničkih i može zavisiti od vašeg hardvera: dekodiranje softvera AV1, reprodukcija HLG HDR i statičnog HDR10 u operativnom sistemu Vindovs 10, statička HDR10 i podrška za dinamički Dolbi Vision HDR na Androidu i više OpenGL bikubičnih skalera.

Za one koji kombinuju ovo dvoje i imaju biblioteke muzičkih video zapisa, dobiće i neke dobrote: poboljšanja prikaza baze podataka i metapodataka znače da će Kodi sada dohvatiti i prikazati srodne informacije o albumima i izvođačima iz muzičke biblioteke, tamo gde je to potrebno. Tu su i nove funkcije oko grupisanja video zapisa po izvođaču (ne samo albumu), podrška za .NFO datoteke koje navode sve izvođače umesto samo glavnog izvođača, kao i bolje veze za pretragu za vraćanje povezanih albuma i video zapisa istog režisera.

I na kraju, ako se vaša definicija „igranja“ više odnosi na igru, primenili smo skaliranje celobrojnih brojeva kako bismo poboljšali kvalitet gledanja igara Pikel Art, dok iOS dobija podršku za Ksbok, PlaiStation i druge podržane Bluetooth kontrolere igara .

Koža/izgled i osećaj

Za mnoge ljude interfejs je Kodi - to je način na koji se snalazite, to je način interakcije sa aplikacijom i medijima. Kao takav, uvek mu privuče pažnju, a ovo izdanje se ne razlikuje: redizajn ekrana, posebno za muziku; prikazi novih metapodataka; promene prikaza plejliste; novi prikaz „sada se reprodukuje“; poboljšanja umetničkih dela i datoteka slika; i nove i ažurirane GUI kontrole. Neke promene mogu biti suptilne, ali sve su dizajnirane da poboljšaju vaše iskustvo.

Prevodi

Često zanemarena karakteristika, ali izuzetno korisna za toliko ljudi, titlovi u ovom izdanju privlače pažnju: prekrivači vremenskih žigova se popravljaju, a sada možete odabrati tamno sivu boju i postaviti neprozirnost natpisa.

Addoni i strugači

Pithon dolazi zbog nekih većih promena u Kodi 19. Budući da stari Pithon 2.7 više nije podržan, konačno smo prešli na veleprodaju na Pithon 3 i preneli svoje addone. Veliki deo zajednice je pošao sa nama, tako da, nadamo se, vaši omiljeni dodaci će i dalje funkcionisati, ali mi smo na milosti i nemilosti nezavisnih saradnika da ažuriraju svoj rad.

Kodi 19 zamenjuje stare KSML strugače za metapodatke novim podrazumevanim Pithonom za filmove i TV emisije; tu su i novi Pithon strugači za muziku, Generic Album Scraper i Generic Artist Scraper. Binarni dodaci generalno dobijaju poboljšanja u sistemskoj dokumentaciji, očišćeni dijaloški okviri za podešavanja i bolji tekst pomoći.

PVR i televizija uživo

Još jedan značajan deo Kodi-ja kome je pripalo puno pažnje u ovom izdanju. Većina novih funkcija ovde se vrti oko upotrebljivosti: PVR podsetnici, vidžeti početnog ekrana, poboljšanja menadžera grupa / kanala, kontrole navigacije i dijaloga, kontekstualni meniji, oznake Nev / Live / Finale / Premiere, numerisanje i sortiranje kanala, poboljšanja performansi, poboljšanja API-ja.

Sigurnost

U Kodi je sada implementirano nekoliko novih bezbednosnih funkcija koje vam pomažu da se zaštitite od namernih ili nenamernih problema. Kodi će sada nametati poreklo instaliranih dodataka i njihove zavisnosti, što sprečava nezavisne spremišta da prepisuju kod nepovezanih dodataka; neispravni ili zastareli dodaci su sada istaknuti na listi dodataka, tako da morate aktivno da se složite da ih aktivirate; binarni sistem dodataka sada ima veću sigurnost oko razmene podataka između Kodi-a i dodataka. Pored toga, dodali smo podrazumevani zahtev za zaštitu Kodi-ovog veb interfejsa lozinkom i pružili bolje informacije o bezbednosnim implikacijama omogućavanja spoljnih interfejsa ako ih odlučite omogućiti.

Specifičnosti platforme

Kao aplikacija na više platformi, trudimo se da se sve platforme održavaju ekvivalentno tamo gde možemo. Međutim, neizbežno postoje razlike u platformama, a takođe moramo napraviti prostora ispuštanjem starih platformi kako tehnologija napreduje.

Velika promena platforme sa ovim izdanjem je nova podrška za tvOS, ali to znači mahanje zbogom iOS 32-bitnom. Pored toga, postoje specifični dorade kao što su specifična podrška za TopShelf i popravci na AppleTV-u, bolja podrška za evidentiranje i zarezivanje na iOS-u i prelazak na jedan Linuk binarni sistem za više prozorskih sistema (Ks11, Vailand i GBM) u odnosu na prethodna tri. Taj poslednji će napraviti veliku razliku kako za korisnike, tako i za održavače paketa, jer više nećete morati da odaberete drugu binarnu datoteku na osnovu ciljnog okruženja.

Iza scene

Verovatno previše skriven za mnoge korisnike, ali neizbežno postoje promene i poboljšanja koja ne možete da vidite, ali mogu da daju više rezultata
93
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 19, 2021, 11:40:16 posle podne »
Odličan konverter za sve tipove
VSO ConvertXtoVideo Ultimate 2.0.0.100 Final


Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
VSO Video Converter je sveobuhvatni video pretvarač koji osigurava vrhunski kvalitet slike i brze konverzije. Omogućava vam da konvertujete bilo koji video format u DVD, AVI, MKV, iPhone, iPad, iPod, Xbok, PS3, Plaistation, MPEG2, MPEG4, H.264, Xvid, Android telefone i tablete. VSO Video Converter je vrlo jednostavan za upotrebu. Ima funkciju konverzije jednim klikom sa naprednim podešavanjima koja vam omogućava konvertovanje video datoteka sa impresivnim rezultatima vrhunskog kvaliteta prilagođenim izlaznom uređaju.

Tokom razgovora, VSO Video Converter vam omogućava uređivanje video datoteka, podešavanje osvetljenosti, kontrasta i zasićenosti video datoteke, rezanje segmenata, spajanje video delova, kreiranje poglavlja, rotiranje video slike, dodavanje titlova i sinhronizacija. Softver je uključio H264 koder za Blu-Rai kopiranje. VSO Video Converter podržava sve popularne ulazne i izlazne video formate.

Takođe možete dodati audio numere, zvučne efekte i pojačati zvuk. Pretvorite, uredite, objedinite, izrežite svoje video zapise pomoću ovog vrhunskog alata koji kombinuje veliku brzinu i vrhunski kvalitet!


94
Windows softver / Odg: ESET
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 18, 2021, 10:23:46 posle podne »
 Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
95
Windows softver / Odg: ESET
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 18, 2021, 10:19:35 posle podne »
Sveži duži ključevi

 Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
96
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 15, 2021, 05:08:24 posle podne »
HiJackThis Fork 2.10.0.6 Beta

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
HiJackThis Fork 2.10.0.6 Beta [Najnovije]
14. februara 2021

HiJackThis Fork

HiJackThis Fork - može da otkrije i ispravi promene u najranjivijim oblastima operativnog sistema uzrokovane advare-om, špijunskim softverom, malverom i drugim neželjenim softverom.

Uglavnom postoji opsežna lista promena ili poboljšanja u odnosu na originalni HijackThis, uključujući novu podršku za operativni sistem i previše toga za nabrajanje ovde, jer bi bilo potrebno mnogo pasusa.

Sučelje bi trebalo da bude poznato HijackThis korisnicima sa nekim vizuelnim ispravkama. Datoteku evidencije možete da skenirate, skenirate i sačuvate kao i odeljak alata sa menadžerom procesa, menadžerom datoteka hostova, špijunom ADS i još mnogo toga. Klik desnim tasterom miša na bilo koji unos omogućiće vam da dobijete informacije, uključujući pretragu Google-a.

HiJackThis ima nekoliko hvatanja. Prvo, to je samo za napredne korisnike. Možete da napravite puno problema brisanjem pogrešne stvari zbog koje vaš operativni sistem ne radi. Drugo, HijackThis je uglavnom zastario rastom potpuno razvijenih alata za uklanjanje malvera.

Međutim, pokušaj ovde je korišćenje osnovne funkcije HijackThis-a dok se vrši ažuriranje za savremeni operativni sistem i novije pretnje. Ljubiteljima HijackThis-a koji su utvrdili da im više nije koristan, HiJackThis Fork će možda biti od velike pomoći, posebno za tehničare.

Karakteristike
• Navodi ne-podrazumevana podešavanja u registru, čvrstom disku i memoriji koja se odnose na automatsko pokretanje
• Stvara organizovane, lako čitljive izveštaje
• Ne koristi bazu podataka određenog zlonamernog softvera, advera itd
• Otkriva potencijalne metode koje koriste otmičari
• Može se konfigurisati za automatsko skeniranje pri pokretanju sistema
97
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 15, 2021, 04:46:10 posle podne »
Windows Repair 2021 v4.9.5

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Windows Repair - je sveobuhvatni alat za popravku koji pomaže u rešavanju velike većine poznatih Windows problema, uključujući greške u registru i dozvole datoteka, kao i probleme sa Internet Explorer-om, Windows Update-om, Windows zaštitnim zidom i mnogim drugim. Malver i instalirani programi mogu izmeniti vaša podrazumevana podešavanja. Korišćenje Tveaking.com - Windows Repair imat ćete mogućnost da vratite svoj OS na prvobitna podešavanja.

Karakteristike

• Resetujte dozvole registra
• Resetujte dozvole za datoteke
• Registrujte sistemske datoteke
• Popravite VMI
• Popravite Windows zaštitni zid
• Popravite Internet Explorer
• Popravite MDAC i MS Jet
• Popravite datoteku hostova
• Uklonite politike postavljene infekcijama
• Popravite ikone
• Popravite Winsock i DNS keš memoriju
• Uklonite privremene datoteke
• Popravite podešavanja proxi servera
• Otkrivanje nesistemskih datoteka
• Popravite ažuriranja za Windows
• Popravite CD/DVD koji nedostaje/ne radi
98
Windows softver / Odg: Automatski registrovani programi (Repack-Retail)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 15, 2021, 03:11:28 posle podne »
Adobe Acrobat Pro DC 2021.001.20135


 Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnikaAcrobat DC (bivši Adobe Acrobat XI Pro) je potpuno preoblikovana verzija računara najboljeg PDF rešenja na svetu. Uključuje mobilnu aplikaciju tako da možete da ispunite, potpišete i delite PDF datoteke na bilo kom uređaju. A pomoću usluga Document Cloud možete da kreirate, izvozite, uređujete i pratite PDF-ove sa bilo kog mesta - i da ostanete povezani sa nedavnim datotekama na svim svojim uređajima.

Kasnije se može vršiti update na noviju verziju sa ove zvanične strane
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


I dobijemo najnoviju verziju99
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 11, 2021, 08:01:29 posle podne »
Apowersoft ApowerEdit 1.6.8.48


Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
ApowerEdit stvara okolinu za stvaranje vlastitih profesionalnih video zapisa ili zabavnih kućnih filmova bilo koje složenosti koji uključuju različite vizuelne i audio efekte. Video snimci napravljeni pomoću ovog alata mogu se koristiti za podučavanje, prezentaciju, razmenu i prosto zabavu. Potrebna vam je prstohvat fantazije da biste obrezali, isekli, podelili, spojili, rotirali, mešali video klipove, primenjivali elegantne video efekte, ubrzavali/usporavali brzinu video zapisa i još mnogo toga.
100
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Februar 11, 2021, 07:56:57 posle podne »
Wondershare Filmora X 10.1.20.16

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Wondershare Filmora trenutno deli video zapise, zvuk i fotografije sa porodicom i prijateljima uz lako otpremanje na YouTube, Facebook itd. Sačuvajte video zapise za reprodukciju na prenosnim uređajima kao što su iPhone, iPad, iPod itd. Ili narežite DVD radi boljeg očuvanja video zapisa. Bez obzira na to što se radi o venčanom video zapisu, ljubavnom filmu, putopisnoj priči, životnom dokumentarcu ili rekordu zabave, jednostavno je pretvoriti ga u dragoceni kućni video zapis i podeliti sa svima!
Stranice: 1 ... 8 9 [10]