Skorašnje poruke

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10
11
PC časopisi / Odg: PC časopisi
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 04, 2021, 01:10:04 posle podne »
PCPress - 10/2021
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
12
Ostalo / Odg: Baterije ušteda
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 03, 2021, 11:57:30 posle podne »
Ne dozvolite da se baterija potpuno isprazni (0%)

Pražnjenje baterije do kraja u stanju je da izazove različite hemijske reakcije, koje vremenom skraćuju vek baterije. Da bi se izbeglo potpuno pražnjenje, sistem upravljanja baterijom uključuje sigurnosne funkcije, koje isključuju telefon kad dostigne nivo energije blizu kritičnog. Mislite da ste dostigli nulu, jer ste videli to poslednje upozorenje o praznoj bateriji, ali je zapravo to sistem, koji je napravljen da nasilno isključi telefon i da spreči uništavanje baterije pomenutim reakcijama (u bateriji i tada ostaje određena količina energije).

Ako želite da se aktivnije uključite u zdrav život svoje baterije, stavite telefon na punjač kad se nivo napunjenosti baterije smanji na oko 30%, što je znatno iznad kritično niskog nivoa. O ovome smo već pisali više puta i da, teško je držati bateriju u rasponu od 20 ili 30 procenata do 80 procenata napunjenosti, ali uradite to makar nekoliko puta u stalnom ciklusu punjenja i uradili ste nešto dobro za svoju bateriju!
13
Ostalo / Baterije ušteda
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 03, 2021, 11:50:22 posle podne »
Postupci za telefonske baterije, ušteda, manje trošenje i dugotrajniji rad istih

Koje su najbolje metode za uštedu baterije?

Da biste izvukli više života iz baterije vašeg telefona, možete koristiti uobičajene trikove za uštedu energije kao što su smanjenje pozadinske osvetljenosti ekrana (brightness), isključivanje Wi-Fi mreže i Bluetooth veze kad ih ne koristite, ograničavanje pristupa pozadinskim aplikacijama internetu, lokaciji ili isključivanje rada nepotrebnim aplikacijama u pozadini kroz podešavanja i vođenje računa o aplikacijama, koje koriste GPS.

Takođe, aktivirajte Taman mod ekrana u sistemu, ako koristite OLED, P-OLED, AMOLED ili Super AMOLED telefone, a uvek možete i da isključite animacije u sistemu ili na pozadini ekrana, kako bi manje opteretili uređaj, a samim tim i trošenje baterije.
14
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 01, 2021, 04:29:56 posle podne »
TurboMosaic 3.6.6.0

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
TurboMosaic je softver za fotomozaik koji vam omogućava da napravite najneverovatnije mozaike sa slikama uz malo truda - kladimo se da ćete biti prijatno iznenađeni kvalitetom rezultata.
Mozaik je fotografija napravljena od mnogih manjih fotografija. Kada se gleda iz daljine, velika slika je istaknuta, dok se pojedinačne manje slike jasno vide kada se gledaju izbliza.


15
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 01, 2021, 04:11:46 posle podne »
jv16 PowerTools 7.0.0.1274


 Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika

jv16 PoverTools je vrhunski program za optimizaciju i podešavanje operativnog sistema Windows. Zaključak je da on održava vaš računar glatkim i brzim i uveliko poboljšava njegovu ukupnu stabilnost. Program omogućava korisnicima da uklone skrivene tragove prethodno deinstaliranog softvera, očiste Windows registar za optimalne performanse i stabilnost i da jednim klikom miša reše mnoge probleme zasnovane na registru. Izuzetno poboljšano višejezično korisničko sučelje omogućava korištenje softvera na svim glavnim jezicima, dok automatsko sigurnosno kopiranje i sigurnosne funkcije čine program vrlo sigurnim za upotrebu.

jv16 PoverTools je kompletan paket pomoćnih programa za optimizaciju operativnog sistema Windows koji sadrži 27 različitih glavnih alata. Svaki od ovih alata pažljivo je izrađen sa iskustvom od 10 godina opsežnog iskustva u čišćenju Windows uslužnih programa i registra kako bi se stvorili čvrsti temelji za glatkiji i brži sistem. jv16 PoverTools 2009 optimizuje, popravlja i održava računare zasnovane na Vindovs-u čineći ih brzim, sigurnim i bez problema. Čak su i najmanji detalji u proizvodu osmišljeni s obzirom na vašu jednostavnost upotrebe. Vindovs kontrolna tabla, poput korisničkog interfejsa i intuitivnih grafičkih kartica, na primer, čine proizvod lakim za učenje. Automatsko pravljenje rezervnih kopija čini ga sigurnim za upotrebu - čak i ako učite pokušavajući ponekad da pogrešite, uvek možete samo da vratite rezervnu kopiju koju je napravio program i ponovo ste bezbedni.


16
Windows softver / Odg: Windows 11 specifikacija i ostalo
« Poslednja poruka od strane commando poslato Septembar 23, 2021, 10:18:29 posle podne »
Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika


Zdravo Windows Insajderi, uzbuđeni smo što objavljujemo prvu verziju Windows 11 Insider Previev verzije za Dev Channel! Dok finalizujemo proizvod u narednim mesecima, radićemo sa vama na potvrđivanju iskustva. Isprobaćete mnoge, ali ne sve, nove funkcije koje smo prikazali prošle nedelje u ovom ranom pregledu. U narednim mesecima ćemo u Microsoft Store doneti više funkcija, kao što su Ćaskanje sa Microsoft timovima i Android aplikacije, jer su one spremne za vas - tek započinjemo ovo putovanje zajedno!

Ova verzija Windows 11 dizajna za svakoga ko nije ispunio zahtev da ima TPM 2.0. Važno je napomenuti da korišćenje bilo koje verzije koja koristi TPM 2.0 zaobilazne trikove ne sme otvoriti safemode kroz msconfig. Prilikom otvaranja safemoda preko msconfig -a, biće teško vratiti se u normalni režim, osim ako korisnik/i nisu poznavali lek.

Opšti podaci:

Izdanje: Windows 11 Pro
Verzija: 21H2
Izgradnja operativnog sistema: 22000.51

Tip sistema: x64
Jezik interfejsa: engleski-SAD
Lečenje: Uključeno
Vrsta tretmana: Skripta

Sistemski zahtevi:

64-bitni (x64) procesor sa taktom od 1 gigaherca (GHz) ili većim;
2 GB (64-bitna) memorija sa slučajnim pristupom (RAM);
32 GB (64-bitni) prostor na čvrstom disku;
DirectX 9 grafički uređaj sa upravljačkim programom VDDM 1.0 ili novijim.
Uputstva i aktivator nalaze se u datotekama
Napomena - ISO Build se testira sa Malvarebites

A aktivator možete proveriti ispod

Virus Total links

Kod
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
17
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Septembar 18, 2021, 03:30:32 posle podne »
SpeedyFox 2.0.30 Build 155

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika

SpeediFox je potpuno novi mali uslužni program koji vam omogućava da potpuno besplatno pojačate Firefox, Skipe, Chrome, Thunderbird jednim pritiskom! Firefox (a ponekad i dodaci) koristi SKLITE baze podataka za skladištenje mnogo njegovih postavki. Dok baze podataka rastu i Firefox počne polako da radi. Učitavanje će trajati dosta vremena tokom pokretanja, postiže se ukupna brzina, a pregledanje istorije će biti presporo. Ovo je vrlo čest problem i uglavnom se javlja zbog fragmentacije baza podataka.

SpeediFox kompaktira te baze podataka bez gubitka podataka. Baze podataka su optimizovane za brži rad i smanjene su veličine. Nakon što ovim alatom optimizirate svoj Firefox, Skipe, Chrome, Thunderbird, dobit ćete svježi novoinstalirani osjećaj jer se brzina zaista znatno povećava.


18
Windows softver / Odg: Automatski registrovani programi (Repack-Retail)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Septembar 18, 2021, 03:17:47 posle podne »
ReviverSoft Driver Reviver 5.39.2.14

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika

19
Windows softver / Odg: Automatski registrovani programi (Repack-Retail)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Septembar 15, 2021, 03:43:08 posle podne »
StartIsBack 2.9.15

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Poboljšana podrška za stare i buduće verzije operativnog sistema Windows 10

20
Uputstva / Odg: Spisak najboljih VPN i karakteristike istih
« Poslednja poruka od strane commando poslato Septembar 13, 2021, 11:03:56 posle podne »
Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10