Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 ... 10
1
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 12, 2021, 05:07:53 posle podne »
Viber 16.3.0.5 Final

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika

Viber vam omogućava slanje besplatnih poruka, kao i besplatne pozive drugim korisnicima Vibera, na bilo kom uređaju i mreži, u bilo kojoj zemlji!

2
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 12, 2021, 04:50:49 posle podne »
Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika

VueScan, najpopularniji softver za skeniranje na svetu, uveliko koriste fotografi, kućni korisnici, usluge skeniranja i korporacije. VueScan je program za skeniranje koji radi sa većinom visokokvalitetnih plosnatih i filmskih skenera za proizvodnju skenova koji imaju odličnu vernost boja i balans boja. Veoma je jednostavan za korišćenje, a takođe ima i napredne funkcije za vraćanje izbledelih boja, grupno skeniranje i druge funkcije koje koriste profesionalni fotografi.

VueScan ništa ne menja na vašem sistemu, ništa ne instalira u vaš operativni sistem i sav drugi softver za skeniranje će nastaviti da funkcioniše. VueScan povećava vašu produktivnost i štedi novac. VueScan ima napredne opcije skeniranja, moćne funkcije i uveliko poboljšava vaše skeniranje vrhunskom preciznošću boja i boljim balansom boja. VueScan podržava više od 700 skenera i 209 sirovih datoteka sa digitalnih fotoaparata i potrebno mu je oko 5 minuta za preuzimanje i instaliranje.


3
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 08, 2021, 01:24:41 posle podne »
Revo Uninstaller Pro 4.5.0

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Revo Uninstaller Pro vam pomaže da deinstalirate softver i uklonite neželjene programe instalirane na računaru! Čak i ako imate problema pri deinstalaciji i ne možete ih deinstalirati iz „Windows programa i funkcija (dodavanje ili uklanjanje programa)“ apleta kontrolne table.

Revo Uninstaller je mnogo brža i moćnija alternativa apletu «Windows programi i funkcije (dodavanje ili uklanjanje programa)»! Ima veoma moćne funkcije za deinstaliranje i uklanjanje programa. Postoji i prenosiva verzija Revo Uninstaller Pro koja ne zahteva instalaciju i radi na prenosivim uređajima kao što su USB ključevi i spoljni diskovi. Licenciran je po korisniku i najbolji je izbor za tehničare ili hobiste koji imaju malo računara kod kuće ili pomažu svojim prijateljima u održavanju računara u dobroj formi.

4
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 08, 2021, 01:19:30 posle podne »
Total Commander 10.00 Final

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
10.06.21 Release Total Commander 10.00 final
09.06.21 Ispravljeno: Sinhronizuj dirke: Uzvičnik upozorenja na pritisnutim tasterima „duplikati“/„singlovi“ prikazan je čak i sa postavljenim ShowVarningIcons = 0 (32/64)
07.06.21 Ispravljeno: Tamni režim, vertikalna traka sa dugmadima: trouglasto dugme za otvaranje preklopnog menija (prikazuje se kada ima previše dugmadi za raspoloživi prostor) koristilo je crnu boju umesto tamne boje teksta (32/64)
06.06.21 Ispravljeno: Direktorijumi koje je napravio MacOS na ExFAT fleš diskovima nisu mogli da se otvore u „Sinhronizuj direktorijume“ jer su imali nevažeći atribut 8: Oznaka volumena (32/64)
06.06.21 Ispravljeno: Prilikom promene veličine okvira za dijalog Datoteke - Povezano - "Izmeni tip" sa većim fontom, prikaži ikonu pregleda u pravougaonom obliku čak i sa veoma širokim fontovima poput Courier Nev (isto i za unutrašnje asocijacije) (32/64)
06.06.21 Ispravljeno: cm_SvitchKs64Preusmeravanje nije onemogućeno kada su i "Prikaži 3d okvir oko ikone" i "Prikaži označene ikone kao pritisnuta dugmeta ..." proverene u Konfiguracija - Opcije - Ikone (64)
04.06.21 Ispravljeno: Sinhronizuj direktorijume: Nova opcija "Pretraživanje mora da se podudara:" nije uspelo sa "izostavite datoteke prisutne samo na desnoj/levoj strani" ili "Sakrij datoteke koje odgovaraju kriterijumima" kada je sačuvana pretraga sadržala jednostavan filter poput *.ini (32/64)
5
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 08, 2021, 12:56:48 posle podne »
Sandboxie 0.9.7d

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika

Dodato

Dodat je indikator prisilnog procesa u kolonu statusa procesa #1174
Dodata je opcija „SbieTrace = i“ za praćenje interakcije između Sandboxie procesa i Sandboxie jezgrovitih komponenti prilikom inicijalizacije praznog sandbox -a, MSI ključevi za otklanjanje grešaka su podešeni da generišu izlaz za otklanjanje grešaka MSI instalacione usluge.
Dodao „DisableComProxi = i“ koji omogućava onemogućavanje COM proksija kroz uslugu
Dodat je "ProcessLimit = ..." koji dozvoljava ograničenje maksimalnog broja procesa u sandbox -u #1230
Dodato nedostajanje IPC evidentiranja
6
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 08, 2021, 12:48:08 posle podne »
KMS Tools by Ratiborus 08.10.2021

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
Ratiborus KMS Tools-zbirka programa za aktivaciju Microsoft proizvoda poznatog Ratiborusa.
7
PC časopisi / Odg: PC časopisi
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 04, 2021, 01:10:04 posle podne »
PCPress - 10/2021
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
8
Ostalo / Odg: Baterije ušteda
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 03, 2021, 11:57:30 posle podne »
Ne dozvolite da se baterija potpuno isprazni (0%)

Pražnjenje baterije do kraja u stanju je da izazove različite hemijske reakcije, koje vremenom skraćuju vek baterije. Da bi se izbeglo potpuno pražnjenje, sistem upravljanja baterijom uključuje sigurnosne funkcije, koje isključuju telefon kad dostigne nivo energije blizu kritičnog. Mislite da ste dostigli nulu, jer ste videli to poslednje upozorenje o praznoj bateriji, ali je zapravo to sistem, koji je napravljen da nasilno isključi telefon i da spreči uništavanje baterije pomenutim reakcijama (u bateriji i tada ostaje određena količina energije).

Ako želite da se aktivnije uključite u zdrav život svoje baterije, stavite telefon na punjač kad se nivo napunjenosti baterije smanji na oko 30%, što je znatno iznad kritično niskog nivoa. O ovome smo već pisali više puta i da, teško je držati bateriju u rasponu od 20 ili 30 procenata do 80 procenata napunjenosti, ali uradite to makar nekoliko puta u stalnom ciklusu punjenja i uradili ste nešto dobro za svoju bateriju!
9
Ostalo / Baterije ušteda
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 03, 2021, 11:50:22 posle podne »
Postupci za telefonske baterije, ušteda, manje trošenje i dugotrajniji rad istih

Koje su najbolje metode za uštedu baterije?

Da biste izvukli više života iz baterije vašeg telefona, možete koristiti uobičajene trikove za uštedu energije kao što su smanjenje pozadinske osvetljenosti ekrana (brightness), isključivanje Wi-Fi mreže i Bluetooth veze kad ih ne koristite, ograničavanje pristupa pozadinskim aplikacijama internetu, lokaciji ili isključivanje rada nepotrebnim aplikacijama u pozadini kroz podešavanja i vođenje računa o aplikacijama, koje koriste GPS.

Takođe, aktivirajte Taman mod ekrana u sistemu, ako koristite OLED, P-OLED, AMOLED ili Super AMOLED telefone, a uvek možete i da isključite animacije u sistemu ili na pozadini ekrana, kako bi manje opteretili uređaj, a samim tim i trošenje baterije.
10
Windows softver / Odg: Portable (full pack + registrovani)
« Poslednja poruka od strane commando poslato Oktobar 01, 2021, 04:29:56 posle podne »
TurboMosaic 3.6.6.0

Ispod je skriveni sadržaj vidljiv određenoj grupi korisnika
TurboMosaic je softver za fotomozaik koji vam omogućava da napravite najneverovatnije mozaike sa slikama uz malo truda - kladimo se da ćete biti prijatno iznenađeni kvalitetom rezultata.
Mozaik je fotografija napravljena od mnogih manjih fotografija. Kada se gleda iz daljine, velika slika je istaknuta, dok se pojedinačne manje slike jasno vide kada se gledaju izbliza.


Stranice: [1] 2 3 ... 10