Autor Tema: Najbolji profesionalni programi za windowse  (Pročitano 38560 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #25 poslato: Jul 01, 2017, 01:53:38 pre podne »
Multi Password Recovery 1.2.9

svi fajlovi se nalaze u Download zoni












Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #26 poslato: Jul 11, 2017, 03:45:15 posle podne »
AltBinz

(linkove imate u samim video klip-u i youtube gde je video postavljen)


Odlični newz download menadžer. U besplatnoj verziji nema super search nzb indexa ali nije ni bitno tu su dva odlična usenet-crawler i nzbmovieseeker uz titlove za filmove subtitleseeker.

Za pay usenet naloge se snađite ima na netu fre po 14 dana do neograničeno.

Skidanje ide maksimalnom brzinom što se i vidi na video klipu. A rar fajlove sam i otpakuje. Pretraga i popravka par fajlova ako je potrebna vrlo je jednostavna mada novi nzb i nemaju popravke.

Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #27 poslato: Jul 11, 2017, 04:26:57 posle podne »
Ovaj tutorial je namenjen onim clanovima foruma koji nikada nisu downloadovali sa news servera. Kompletan i veoma detaljan tutorial se nalazi na zvanicnom sajtu altbinz-a pa svi napredniji korisnici koji bi da saznaju nesto vise o ovom programu, mogu da posete zvanican sajt i wikipediu gde je sve do detalja objasnjeno (na engleskom jeziku) :

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


Najpre, kliknite na setup dugme na vrhu altbinz programa da bi ste zapoceli sa podesavanjima klijenta.

Podesavanje server konekcija :

Najpre, kliknite na setup dugme na vrhu altbinz programa
Ovde ubacujete naziv i adresu news servera za koji imate nalog, zajedno sa username i passwordom koji cete morati naci sami na netu, besplatni ili pay ili limitirani.



Pod "number of connections" odredjujete broj konekcija a to zavisi od vaseg news server naloga tj. neki news server provajderi  ogranicavaju broj mogucih konekcija. Na slici vidite da je taj broj 10 medjutim, iz jedne konekcije se moze izvuci brzina od 1Mbit te nema potrebe za tolikim brojem konekcija.

Nakon sto ste uneli sve podatke kliknite na dugme "Add as primary" i konekcije su formirane.

Na sledecoj slici odredjujemo foldere za download fajlova:



Pod "pause downloading if free space gets below" ja stavljam 1MB, sto znaci da ce download biti zaustavljen ako prostor na disku bude samo 1MB.

Na sledecoj slici opcije za konekciju:



Pod maximum download speed odredjujete brzinu konekcije i ovde je pozeljno da postavite vrednost koja nije puno veca od brzine vase internet konekcije. Naravno, mozete staviti i puno vecu vrednost ali time nista ne dobijate. Ovo iz razloga sto nakon startovanja downloada mozete regulisati brzinu downloada u procentima tj. smanjivati je prema potrebi da bi lakse surfovali. Ovo radite tako sto u altbinzu kliknete desnim dugmetom misa na donji levi ugao i odredite procenat od brzine konekcije koju ste postavili na gornjoj slici. Ako ste odredili, recimo brzinu konekcije od 1000kb/s onda ce 10% od toga biti 100kb/s pa ako imate 512kb/s internet vezu, imacete otezani surf pa cete morati da zaustavite download da bi otvorili neku web stranu.
Moja podesavanja su nesto drukcija nego na slici i ja pod "Global connection timeout" stavljam vrednost od 5sec, XPAT 10sec, Delay between connections retries 2sec, a vi mozete i kao na slici.

NZB opcije:



Izaberite folder u koji ce se smastati nzb fajlovi a sve ostalo podesite kao na slici.

Par2 opcije:



Par fajlovi sluze za popravku ostecenih fajlova. Kada primetite da vam je neka arhiva stigtla incomplete, skinite par fajlove i popravite je. Podesite sve kao na slici.

Unrar opcije:



Kao sto vidite sve je automatizovano. Cekirajte Autounrar opciju, izaberite folder za smestanje otpakovanih arhiva i brisanje arhiva nakon otpakivanja.

To je sve sto se tice podesavanja, sada prelazimo na rad sa navedenim programom.


Da bi sa navedenim programom mogli da downloadujete fajlove, potrebno je da imate informacije o samim fajlovima a to su nzb fajlovi. Njih mozete skidati sa naseg foruma ili koristite neki od pretrazivaca a ima ih besplatnih i manje kvalitetnih u pogledu azurnosti i dostupnosti fajlova i onih placenih i kvalitetnijih. Na nasem forumu postavljamo nzb fajlove kojih ima i na jednim i na drugim pretrazivacima ali ako se pojavio neki fajl koga nema na besplatnim pretrazivacima, slobodno ga zahtevajte u sekciji "Potraznja" i pokusacemo da ga pronadjemo za vas.

Dakle, nakon sto ste nabavili nzb fajl, kliknite na trece dugme po redu na kome pise "NZB`s" potom pronadjite fajl u direktorijumu gde ste ga downloadovali i importujte ga. Nakon sto ste ovo uradili, dovoljno je da kliknete na dugme "Connect" i download pocinje istog trenutka.



Pored importovanja downloadovanih nzb fajlova, ovaj program ima ugradjenu i opciju pretrage fajlova na besplatnim pretrazivacima i ta opcija je sastavni deo programa. Jedan od najboljih besplatnih pretrazivaca je newzleech i njega, kao i ostale, imate inkorporirane u samom programu. Najpre kliknete na ikonicu newzleech, potom u prazno polje upisete kljucnu rec za pretragu i onda kliknete na "search". Nakon sto je program pronasao fajl koji vam je potreban, kliknete na njega desnim dugmetom misa pa onda na "add to queue" a potom pritisnite "enter" na tastaturi. Potom predjite na ikonu "Download queue" i videcete da je fajl ubacen i spreman za download. Kliknete na "Connect" i download pocinje.



Kako downloadovati i koristiti PAR fajlove ?

Nakon sto ste ubacili nzb fajl za download, primeticete pored samog fajla mali znak + i kad kliknete na njega videcete spisak svih arhiva za download. Primeticete da pored rar arhiva postoje i par arhive ali da su one u vecini slucajeva pauzirane. Dakle, ako vam je neka arhiva stigla ostecena, iskljucite pauzu desnim klikom na par fajl pa "unpauze" i potom kliknite na download.

Sada vam je potreban program za rad sa par fajlovima a to je "Quickpar".
Njega mozete downloadovati odavde:

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


Najpre se vrsi testiranje arhiva



Pokrenete Quickpar program a potom kliknete na ikonu "Open" i potrazite direktorijum gde ste downloadovali rar fajlove zajedno sa par fajlovima (pozeljno je da se nalaze u istom direktorijumu). U folderu izaberete prvi - startni par fajl i program ce automatski krenuti sa proverom fajlova. Ukoliko su fajlovi ispravni dobicete poruku "Repair not needed" kao na donjoj slici:



Medjutim, ako su arhive ostecene dobicete poruku kao na sledecoj slici:



To znaci da vam fali 96 bloka (u slucaju na slici) da bi kompletirali fajlove. Znaci da niste downloadovali sve par fajlove pa se vratite u altbinz i uklonite pauzu za preostale par fajlove i downloadujte ih.

Kada imate sve potrebne par fajlove, mozete popraviti fajlove koje ste downloadovali i to cinite tako sto, nakon provere, cekirate opciju AutoRepair i quickpar ce vam popraviti ostecene fajlove :



Sada bih hteo da dodam jos nesto o pitanju retencije. Uploadovani fajlovi se na news serverima zadrzavaju odredjeni broj dana i to se zove retencija. Ona zavisi od news provajdera kod koga imate nalog i krece se u rasponu od 20,45,75,100,200 dana. Bilo koji news nalog da imate mozete downloadovati svaki fajl koji pronadjete na news serverima ako vas nalog ima retenciju koja veca od datuma kada je fajl postavljen na server. Kao primer cu navesti samo neke news provajdere: Newshosting nudi svojim clanovima retenciju od 45 i 75 dana u zavisnosti od paketa za koji se opredelite, Usenetserver ima retenciju od 110 dana a najbolji po tom pitanju je Giganews koji ima retenciju od cak 200 dana pa sa ovim nalogom mozete skinuti i fajlove koji su na server postavljeni pre 200 dana. Takodje, postoje razliciti download paketi koje provajderi nude i razlikuju se po broju mogucih konekcija, mogucnosti da se downloaduje istovremeno sa razlicitih IP adresa, neki nude fiksnu kolicinu downloadovanih podataka (kao webnews na nasem forumu gde je ispunjena kvota za ovaj mesec) dok su neki "unlimited" tj. sa neogranicenom kolicinom skinutih podataka itd.

Ako vam se desi da importujete nzb fajl koji se na serveru nalazi duze nego sto to podrzava vas nalog, primeticete kako ce altbinz samo kreirati folder i jednostavno preci preko fajlova a folder ce ostati prazan. U tom slucaju, morate nabaviti nalog sa duzom retencijom. No, budete li redovno pratili i downloadovali sve sto vas interesuje, sasvim je dovoljana i retencija od 20 ili 45 dana ali je ipak mnogo komotnije imati Newshosting, Usenetserver ili najbolje Giganews nalog jer onda nema brige oko toga kada je fajl postavljen na server.
Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #28 poslato: Jul 22, 2017, 10:29:14 pre podne »
Kaspersky

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


Reset postipak



Reset postipak NOVO!


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #29 poslato: Avgust 03, 2017, 11:04:13 pre podne »
EaseUS Todo Backup Advanced Server 10.5

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.



Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #30 poslato: Avgust 06, 2017, 11:33:26 posle podne »
WinTools.net 17.7.1 Premiumnew!
July 22, 2017 Download Size: 2.6MB

Download II


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #31 poslato: Avgust 07, 2017, 12:32:17 pre podne »
UltraISO Premium Edition v9.7.0.3476 Multilingual

Download II


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #32 poslato: Septembar 15, 2017, 11:04:16 pre podne »
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


TeamViewer Premium, Corporate & Server Enterprise 12.0.71503
(nalazi se u Download sekciji Windows-torrent)






Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #33 poslato: Septembar 15, 2017, 11:12:56 pre podne »
Start Menu 8 Pro






Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: Pok3moN, WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #34 poslato: Septembar 15, 2017, 08:02:46 posle podne »
Revo Uninstaller Pro




Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #35 poslato: Septembar 18, 2017, 03:11:47 posle podne »
Nsasoft Product Key Explorer 3.9.8.0






Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: WalKeR

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #36 poslato: Septembar 27, 2017, 06:55:04 posle podne »
Wondershare Filmora 8.3.5.6 + Effect Packs

Supported OS: Windows 7 | Windows 8 | Windows 10 (64-bit)
Processor: Intel or AMD processor, 2GHz or above
RAM: At least 2GB physical RAM (8GB required for HD and 4K videos)

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


spisak efekata

Resource Pack
Filmora Effect Pack
Action Effect Pack
Beauty Effect Pack
Block Buster Vol. 1 Effect Pack
Block Buster Vol. 2 Effect Pack
Business Effect Pack
Education effect pack
Fashion Effect Pack
Food Effect Pack
Gamer Effect Pack
Halloween Effect Pack
Holiday Effect Pack
Japanese Effect Pack
Spring Effect Pack
Summer Effect Pack
Travel Effect Pack
Youtuber Elemental Effects Effect Pack
Cinematic Overlay Effect Pack
Fitness Effect Pack
Geometric Effect Pack
News Effect Pack
Sci-Fi Effect Pack
Wedding Effect Pack
Artistic Theme Effect Pack
Bold Themes Effect Pack

Kod
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.




Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #37 poslato: Septembar 29, 2017, 06:17:01 posle podne »
Aurora 3D







Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #38 poslato: Septembar 30, 2017, 05:14:17 posle podne »
Najnovija verzija
(instalacija direktno sa sajta)
registraciju nadjite kao i ja

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.













Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 01, 2017, 09:35:47 pre podne »
Wondershare Filmora + full pack




Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #40 poslato: Novembar 01, 2017, 12:30:39 pre podne »
AAA Logo 5



Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #41 poslato: Novembar 01, 2017, 12:33:30 pre podne »
Sandboxie


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #42 poslato: Novembar 01, 2017, 12:40:06 pre podne »
ACDSee Ultimate 2018




Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #43 poslato: Novembar 01, 2017, 12:41:17 pre podne »
VueScan 9.5.50


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #44 poslato: Novembar 02, 2017, 02:03:57 posle podne »
MovAvi Video Suite 17.0.2 + patch


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #45 poslato: Novembar 03, 2017, 09:19:05 posle podne »
EaseUS Data Recovery Wizard Technician 11.8.0

(najbolji program za vraćanje formatiranih i obrisanih fajlova)





Download I/Windows/Uslužni
Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 
Sledeći korisnici su pohvalili ovaj post: dragancce

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #46 poslato: Novembar 05, 2017, 03:50:53 posle podne »
Office 2016 Pro




Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #47 poslato: Novembar 07, 2017, 10:18:28 pre podne »
Office jezička podrška

Download

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


Serbian (Latin, Serbia)
Serbian (Cyrillic, Serbia)
Bosnian (Latin)
Serbian (Cyrillic, Bosnia & Herzegovina)
Croatian
Macedonian (FYRO Macedonia)













Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #48 poslato: Novembar 07, 2017, 10:26:23 pre podne »
Team Viewer licencirani


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium
 

Na mreži commando

 • Satelitski Forum
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Poruke: 7413
 • Activity:
  100%
 • Pohvaljen: 42133 puta
 • Zemlja: cs
 • Pol: Muškarac
 • "Kuda god ideš, idi srcem"
  • satelitski-forum
Odg: Najbolji profesionalni programi za windowse
« Odgovor #49 poslato: Novembar 17, 2017, 01:23:38 posle podne »
Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Nažalost, nije dopušteno videti ovaj deo teksta za Goste. Molim vas da se prijavite ili se registrujete.


Octagon SF8008 v2 (S2X + T2/C) 4K UHD, OpenVix
SuperJack HARL 12" Motor/60E-30W
TV LG UM7100PLB 49" 4K Full HDR
A95X F4, 8K TV BOX, Amlogic S905X4, 4GB+32GB+MSD128GB
G20s Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse and Voice, TiviMate Premium